dissabte, 4 de juliol de 2009

Feliç no aniversari!

Anit vam celebrar el de la mare(l'aniversari). Em vaig passar tota la vesprada a la cuina jugant amb el sabors, cremant-me la llengua i plorant( la ceba em sap consolar millor que ningú). Trobí amb l'ajuda del gran sabi Google unes receptes que vaig acabar modificant al meu gust, que per això era jo qui cuinava, i que van quedar orgasmicament saboroses(pot ser no tant). Malauradament desconeixia que els postre s'havien de preparar amb una antelació premeditada així que a les set i mitja de la vesprada haguí d'asumir que no en faria cap. I millor! El pare ens va portar un gelat de crema catalana que feia babetes només de mirar-lo i que pot ser em faja companyia avui en el berenar. Va estar bé el sopar.

La mare i jo decidirem que a partir d'ara celebrariem els no aniversaris.


Avui és el de Xavi, 16 anyots!des que sa mare el va parir i 16 que ens porta contant l'odisea del seu naixement que tingué lloc a l'úter de sa mare(clar!) on hagué de fer front a un cordó umbilical que s'havia enamorat d'ell i no el deixava sortir al món i que per poc no el mata. Crims passionals.

I esque com deia Eduardo Galeano: "nacer es una alegria que duele". Sobretot si acaves amb blaures de cordons umbilicals homicides.